Villmarken Venter På Deg, Blir Pakket For Camping

Camping er et stort eventyr! Det er en flott tid i naturen for en kombinasjon av mennesker eller til og med alene. Det er mange ting du bør lære for å gjøre turen til den store utendørs så mye moro og spenning som du forventer. Les disse tipsene for å få mest mulig glede av campingturen.

Når du går camping, må du sørge for at du holder en liste over alle forsyninger som du har tenkt å bringe. Du må sørge for at du inkluderer alt du trenger på turen. Dette er den beste måten å sørge for at du ikke glemmer noe for turen.

Før du går camping, ta et kurs i førstehjelp, spesielt hvis du planlegger å ta med barn. Skulle det oppstå en nødsituasjon, kan kunnskapen din om førstehjelp forhindre ytterligere problemer til hjelpen kommer. Du bør også gjøre noen undersøkelser. Finn ut om de lokale slangene er giftige eller om det kan være planter eller dyr som du må unngå.

Pakk en bandana. Du kan bruke den som en grytekluten, bag holderen eller et håndkle. Det er mange forskjellige bruksområder for det, så sørg for at du tar en på hver camping tur med deg.

Før du drar ut på camping tur, sørg for at du tar deg tid til å øve sette opp teltet. Du ønsker ikke å bli frustrert på stedet. Sette teltet opp andre gang vil være mye enklere enn det var første gang rundt.

Hvis din ‘ går leiren med en pet, ta seg for en vet besøk på forhånd. Informere din veterinarian av der hvor du plan å gå leiren. Få ditt kjæledyr oppdatert på alle sine vaksinasjoner og være sikker på at de har beskyttelse mot flått, midd og lopper. Du kan aldri være for forsiktig når det gjelder sikkerheten til et kjæledyr.

Ta med et brannslukningsapparat! Du vet aldri når en brann kan spre seg. Å være forberedt på å sette den ut raskt kan redde livet ditt, utstyret og skogen rundt deg. Finn en som er i stand til å sette ut branner av alle slag for å være sikker på at du er forberedt på å slukke dem alle.

Bugs og mygg er en vanlig camping irritasjon. Du kan kjøpe en kommersiell avstøtende med kjemikalier, men en god naturlig måte å holde bugs borte fra kroppen din er ved hjelp av en appelsinskall. Gni innsiden av skallet på armer og ben. Dette er en billig, ansvarlig måte å slå tilbake irriterende skade.

Når du skal camping, gjør ditt beste for å komme så tidlig i en start som mulig. Det vil være din jobb å pitch teltet slik at du har et sted å hvile komfortabelt, og det vil være mye vanskeligere for deg å gjøre når det begynner å bli mørkt ute.

Selv om camping er veldig populært, kan det også være svært farlig for de som ikke vet hva de gjør. Denne artikkelen burde ha lært deg hva du bør vite for å ha en virkelig minneverdig camping tur.