Ha En Flott Tid På Campingtur

Camping kan være en av de rimeligste måtene å komme seg ut av hjemmet og ha det bra med familien. Hvis du leter etter en måte å nyte litt tid hjemmefra med familien din, kan camping være akkurat det du leter etter. Bruk tipsene nedenfor for å begynne planleggingen.

De store, fargerike plastoppbevaringsplassene er utmerkede steder å lagre og organisere alt campingutstyret ditt. Mens du er hjemme, oppbevar den i et skap eller i garasjen, og rett før du reiser på campingtur, stikk den i bagasjerommet. Den skal holde alt lufttett, tørt og lett tilgjengelig.

Bruk separate kjølere for lettvarer, is og drikke. Selv om det ikke spiller noen rolle om de lettvarer og drikkene går i den samme, må du sørge for å pakke isen din separat. Dette vil holde temperaturen nede, slik at du vil ha is i mye lenger tid enn ellers.

En førstehjelpsøkt, spesielt hvis du har barn, er viktig. Hvis noe uventet kommer opp, vil du være klar til å håndtere det. Du bør også undersøke området du planlegger å campe i. Du bør være oppmerksom på ting som om det er slanger rundt og hva slags dyr som bor der.

Før du tar med hunden din på en campingtur, må du venne ham til ideen med en liten øvelse i bakgården. Legg teltet i et allerede kjent område, og la ham sove eller leke i det en stund. Å ta med en hund kan virkelig legge til moroa ved camping, så lenge dyret har vært tilstrekkelig forberedt på arrangementet.

Hvis du tror du vil savne hjemmets luksus, ta med deg noe. Ta med deg noe lett og lett å bære, som litt krem ​​til kaffen eller en godteribar. Disse elementene kan gjøre turen så behagelig som mulig.

Når du samler tre til bål, fokuserer du på tre forskjellige størrelser: trevirket i fingerstørrelse, som vil ta fyr med en gang, treet i armstørrelsen som holder det i gang, og treet i benstørrelse som gjør at du kan holde brann i lang tid. Å få forskjellige størrelser på tre hjelper deg med å starte brannen og holde den i gang.

Sørg for å velge riktig sted for din campingopplevelse. Campingplassen kan gjøre eller bryte turen. Prøv å velge et nettsted som ikke er for langt unna hjelp hvis du trenger det. Velg et sted som er flatt og noe bortsett fra trær. Du vil ha et sted som er langt fra vesener og nær hjelp.

Hvis du tar barna med på camping, ikke glem å ta med deg walkie talkies. Selv om hver av dere kanskje eier en mobiltelefon, kan det hende at området der du camper ikke har tilstrekkelig dekning. Det er best å investere i walkie talkies som har en rekkevidde på flere miles. Ved å ha walkie-talkies eller Family Radio Service (FRS) -radio, kan du forbli i kontakt med alle familiemedlemmer.

Nå som du er klar over noen av de beste tipsene du kan få om camping, er du på vei til å nyte utendørs med familien. Benytt deg av tipsene, slik at du ikke finner deg selv i en elendig tur som du skulle ønske du kunne komme deg ut av.